Ervaringen

24 mei 2018
Dieke: Ik kan niet anders zeggen dan: “Wat is Liset een geweldige begeleider”. Ze heeft duidelijk verstand van wat ze doet en weet de juiste tips en trucs te geven. Haar eigen ervaringen zorgen ervoor dat het lekker laagdrempelig is om naar toe te stappen. Dit maakt het voor mij, en ik denk voor velen met mij, gemakkelijker om er over te praten…. En vervolgens in actie te komen! Een enorm positieve vrouw, door wie ik elke keer weer met een fijn en gemotiveerd gevoel naar huis ga!

6 maart 2018
Anouk: Een traject wat mij geleerd heeft om gezonder en lekkerder te eten! Niet mijn lijf vullen, maar juist voeden.
Lisette is in haar begeleiding een luisterend oor, geeft praktische adviezen en samen zijn we op zoek gegaan naar de functie van eten in mijn leven. Lisette, bedankt!!!

7 december 2017
Leonie: Ik volg het traject nu 5 1/2 week en ben super blij dat ik hieraan begonnen ben! Liset weet je elke keer weer te motiveren en energie te geven om door te zetten! Bij mijn eerste weegmoment een super mooi resultaat en hopelijk mogen er nog heel vele volgen!
Liset doet het echt met veel passie en liefde en heeft er erg veel plezier in en dat brengt ze ook goed over!

8 oktober 2017
Mark: Dankzij Studio Vital en de begeleiding van Lisette ben ik enkele kilo’s afgevallen. Daarnaast heb ik hele goede tips gekregen en houd ik er een gezondere levensstijl op na. Dat zie ik terug in mijn gewicht, zonder dat ik heb hoeven diëten. Dankzij Lisette weet ik nu dat afvallen zoveel meer is dan het volgen van een dieet. Ik geniet, eet lekker, maar blijf desondanks steeds op gewicht. Dank je wel Liset voor jouw goede tips en adviezen! Ik blijf ze in praktijk brengen.

7 juni 2017
Erica: ik was bij meerdere demonstraties van Studio Vital, enorm leerzaam en gezellig!! Liset doet het superleuk. Gisteren een workshop smoothies maken gehad. Ik wist niet dat een smoothie met boerenkool zó lekker was!! Ga zeker meer smoothies uitproberen.

29 maart 2017
Susanne: “ja hoor, het moet nu echt. Die kilo’s moeten er af en dit keer moeten ze er ook af blijven. Maar hoe komt het dat ze er niet af gaan? Ik eet niet veel, beweeg genoeg… Dit keer ga ik het maar eens anders aanpakken dan alleen maar groene appels en shakes”. Met dit idee in mijn achterhoofd de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Studio Vital. Van Lisette moest ik eerst eens op gaan schrijven wat ik at. En daar kwam uit dat ik gewoon echt veel te weinig at. Ik moest dus meer gaan eten en dat was wennen. Want hoe kun je nou afvallen door meer te eten?!?!?!? Met de goede tips en producten waar Lisette mee kwam zag ik echter de kilo’s er toch vanaf gaan. Nu na drie maanden alles “normaal” is geworden, ben ik niet meer bezig met lijnen, diëten en mezelf verhongeren. De weegmomenten zijn nooit een straf. Lisette weet goed hoe je je voelt en heeft elke keer weer goede tips. Nu de eerste kilo’s eraf zijn en mijn eetgewoontes blijvend veranderen, kan ik alle feestjes of moeilijke momenten makkelijk aan!

21 maart 2017
Elvira: Liset is een vriendelijke, spontane & gezellige meid, die weet waar ze het over heeft. Ze kan je goed begeleiden naar een gezonde en betere voedings- en leefstijl. Ook de wandelgroep op maandagavond is altijd erg gezellig!

17 januari 2017
Michella: Inmiddels al 5 maanden loop ik mee met de wandelgroep op maandagavond. Een heerlijk begin van de week. Al wandelend goede tips krijgen op een ontspannen en sportieve manier.

8 oktober 2016
Elise: top voedingsdeskundige die weet waar ze het over heeft. Aanrader!